Petrceri copii constanta

Petreceri copii constanta, se pare că nu este întotdeauna mai bine când vine vorba de ziua de naștere a copilului tău.

Planificarea unei petreceri de naștere pentru copilul tău poate părea că devine din ce în ce mai stresant și consumă mult timp an de an, dar acele momente mari de naștere pe care le vedem online (uită-te la tine! vine să sărbătorească nașterea copilului.

Luați-o de la părinții care știu: copiii dvs. ar putea spune că vor o explozie uriașă de ziua de naștere la arcada locală, dar ceea ce își doresc cu adevărat este o sărbătoare care este mai semnificativă și mai puțin haotică.

„O zi de naștere este un timp pentru a intra în lumea copilului tău”, spune Julie Morganstern, autoarea mai multor cărți, inclusiv versiunea ei cea mai recentă, „Timpul părintelui”: Organizarea vieții tale pentru a aduce cel mai bun în copilul tău și în tine. „Toți copiii își doresc este ca cineva să-i vadă [și] să îi înțeleagă și cred că este o petrecere de naștere.”

De fapt, menținerea petrecerii mai mică și mai simplă poate face o impresie mai mare asupra copilului tău pe termen lung. „Cele mai memorabile experiențe sunt cele care întruchipează mai multe simțuri, evocă o conexiune emoțională și întruchipează un element de noutate”, spune Chrissy Khachane, consultant educațional și antrenor parental. “Incetinirea putin pentru a te concentra pe placerile simple ale vietii – familie, mancare buna si ras – ofera copiilor o petrecere care incorporeaza cele mai importante parti ale copilariei.”

Așadar, anul acesta, în loc să intri într-o planificare agitată a petrecerii copilului tău, ia în considerare să te bucuri de sentimentul tău de nostalgie Planificați o zi care implică jocul de etichete în curte, aruncarea unei mingi, adunarea pe o plajă sau în parc sau joc de masă sau Duck, Duck, Goose. Și orice faceți, luați în considerare să luați câteva indicii de la acești părinți și experți, deoarece împărtășesc părerile lor despre reprogramarea petrecerilor de ziua de naștere a copiilor noștri.

Nu departe de competiție

Este foarte ușor pentru petrecerile zilei de naștere să devină competitive sau în raport cu statutul, în care părinții se potrivesc între ei, din orice locație, la cât de delicioase sunt pungile de bunătăți, avertizează Morganstern.

În schimb, petreceri copii constanta, „doriți să setați valori și asigurați-vă că copiii dvs. nu vor fi prinși în toată presiunea externă de a concura”, spune Moganstern. „De asemenea, doriți să vă concentrați pe redefinirea care este adevărata valoare a unei petreceri de naștere. În cartea mea este vorba despre sărbătorirea cine ești, conectarea cu oamenii pe care îi iubești cu adevărat și cu cei care te interesează cel mai mult. Aceasta este familia și prietenii tăi. Nu este vorba de a impresiona pe nimeni. Dacă este vorba despre concurența cu alți părinți, petrecerea nu este despre [copilul tău], ci despre alte persoane. “

Lăsați-l pe copilul dvs. să joace un organizator de petreceri

Dacă copilul dvs. insistă să ajute la planificarea petrecerii, nu ezitați să-l invitați să joace un rol important – în funcție de vârsta lui, desigur. „O modalitate prin care poți lăsa copilul să preia este să alegi tema petrecerii”, spune Amy Horta, proprietarul AEH Events, o firmă de planificare și design de evenimente personalizate din județul Westchester.

Horta și-a părăsit propriul fiu de 3 ani pentru a-și crea petrecerea de naștere pe probleme de construcție. „Ea a plecat cu mine într-o excursie la Home Depot (locul ei preferat!) Pentru decor”, spune ea. “El a ajutat, de asemenea, să picteze favoruri pentru cutia de instrumente pentru toți oaspeții săi.”

Exercitați controlul mulțimii

Dacă ai un copil care nu iubește mulțimile mari, o petrecere cu mulți invitați nu va fi distractivă pentru ea. „Dacă există o mulțime de familii și prieteni care doresc să facă duș cu băiatul sau fata cu dorințe bune, luați în considerare invitația familiei la prăjituri în sfârșitul săptămânii anterioare zilei de naștere și apoi să petreceți o petrecere pentru copii în weekendul următor”, recomandă Horta. “Poate fi ceva mai mult de lucru, planificând două evenimente, dar ajută să te asiguri că băiatul sau fata nu vor fi complet copleșiți în ziua lor mare!”

Adună Undeva Unic

„Păstrăm ziua de naștere a fiicei noastre, este o cheie destul de mică”, spune Raakhee Mirchandani Singh, un Hoboken, Satya, New York, mamă de 5 ani și autoare a cărții pentru copii, Super Satya Saves the Day. „Pentru a doua, a treia și a patra aniversare a lui Satya, am avut o poveste la librăria noastră locală”, spune ea. Proprietarul „citește unele dintre titlurile preferate ale Satya, dar și altele noi. Și Satya și prietenii ei îi plac ”, spune Singh.

În loc să primească pungi cu bunătăți, „copiii merg acasă cu o carte”, adaugă Singh. “Mă simt grozav știind că suntem … încurajăm următoarea generație de viermi de carte!”

Cinstește pasiunile copilului tău pentru petreceri copii constanta

„Când fiica mea avea șapte ani, am decis să ne concentrăm petrecerea de ziua ei pe interesul ei pentru dans”, spune Morganstern. „Am invitat o femeie care făcea petreceri de dans să vină să conducă copiii într-o serie de dansuri. A fost atât de minunat să o urmărim pe fiica noastră să împărtășească ceva ce iubește cu prietenii ei. “

Încorporarea intereselor copilului dvs. este o modalitate excelentă de a face o petrecere specială, Khachane este de acord: „Concentrându-vă pe ceva care este important pentru ziua de naștere sau pentru băiat, există o legătură puternică care depășește experiența. ar putea găsi un partid [generic]. “

Vedeți un partid ca o modalitate de a construi o comunitate

O petrecere de ziua de naștere ar trebui să se concentreze în întregime pe băiat sau fată de ziua de naștere, dar poate servi un alt scop, mai ales dacă sunteți nou în oraș. Pentru Cherie Corso, expertă în părinții Westchester, blogger și mamă a unei fiice de 15 ani, zilele de naștere de-a lungul anilor au fost modalități minunate de a întâlni alte familii din oraș.

„Fiica mea a dorit întotdeauna să invite întreaga ei clasă, așa că aceste întâlniri au fost un mod minunat de a-și cunoaște părinții”, spune Corso. „Cel mai bine, fiica mea are amintiri minunate despre acele adunări și am ajuns să întâlnesc și eu atât de multe alte familii.”

Lasă copiii să spună

După Fort Lee, fiica lui NJ, Zaida Khaze, și-a petrecut petrecerile de a șasea și a șaptea zi de naștere alături de prieteni apropiați, amândoi au anunțat că preferă să meargă undeva special pentru următoarea lor zi de naștere. „Cu toți banii cheltuiți pentru fiecare petrecere pentru nouăzeci de minute de distracție și un sac de bunătăți, nu aveam niciun obiect”, spune Khaze. „În anul următor, fiica mea mai mare a optat pentru o vizită de weekend cu familia imediată la [Big] Wolf Lodge, iar fiica mea mai mică dorea să meargă la Six Flags.”

Khaze spune că a fost fericită să nu petreacă timp sau să cheltuiască planificarea banilor. „Aș prefera să cheltuiesc acești bani pentru cadourile de ziua lor. Am fost foarte impresionat de modul în care copiii mei au realizat acest lucru de unul singur. “

Concentrați-vă pe Iubire si pe petreceri copii constanta

“Satya vrea doar să se simtă iubită și sărbătorită”, spune Singh. „Nu cred că îi pasă de specificul locului, de tort sau de orice altceva … Cât despre cadouri, suntem destul de agresivi în politica noastră„ fără cadouri ”și suntem de la prima naștere, așa cum este Satya, o supravietuitor de cancer. Prietenii noștri aduc cărți cadou la petrecerea pe care o donăm Fondului copiilor de mâine în Hackensack ”, spune ea. „Adevărul este că puștiul are tot ce și-ar putea dori o fetiță și apoi câteva: sănătate bună, adidași care se aprind, părinți care o iubesc și chiar mai multă femeie de la Wonder Woman decât credeam că este posibil om. Așadar, o încurajăm să împărtășească cu ceilalți. „

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *