Bitcoin mă va face milionar?

Milionarul bitcoin

Conținutul

  Potrivit presei din Bucureşti, care citează ştiri din Costa Rica, trupul lui Popescu a fost descoperit de paramedici ai Crucii Roșii în dimineața zilei de 23 iunie pe plaja Hermosa, după ce ar fi fost luat de maree în seara anterioară.

  suma maximă de investit în criptomonede elementele de bază ale tranzacționării cu opțiuni pe youtube

  Salvatorii au încercat milionarul bitcoin resusciteze, dar fără succes. Trupul lui urmează să fie incinerat, au declarat pentru Libertatea. Popescu avea 41 de ani.

  broker local de bitcoin tranzacționare în marjă cripto în Canada

  Un bogat discret Foarte puţin cunoscut în ţara natală, Popescu era o celebritate în comunitatea criptomonedelor, iar vestea morţii lui a născut îngrijorare, pentru că nimeni nu ştie ce se milionarul bitcoin întâmpla cu monedele virtuale pe care le-a deţinut.

  Născut în Cluj Napoca, românul a fost printre primii oameni de pe glob care a investit în bitcoin, la începutul deceniului trecut.

  comercianți de valută de succes din Marea Britanie investește în criptomonede etic

  În timp, ar fi reuşit să strângă un milion de bitcoini, care acum ar valora peste 30 de miliarde de dolari. Specialiştii spun că, dacă Popescu n-a lăsat prin testament cheia de decriptare, averea lui va fi pierdută pentru totdeauna. Enigmaticul miliardar a încercat să fie cât mai discret şi a refuzat să profite de avantajele celebrităţii, preferând să rămână într-un con de umbră. În urmă cu doi ani, însă, a stârnit rumori şi controverse, după ce a fost filmat şi fotografiat în timp ce se plimba prin centrul Timişoarei, milionarul bitcoin două femei în lesă.

  primele 5 semnale de opțiuni binare a face bani din bitcoin